Lone Wolfe är rapparen från Hyattsville som sårbart kastar sig ut i musikens värld när han släpper singeln Bubble Tea. På det självreflekterande spåret skänker han en tröstande tillflykt och påminner om att helande och lycka kan hittas i nuet. Efter år präglat av stark ångest och sökande efter en tydlig väg i livet vände sig Lone Wolfe till musiken som en källa för tröst. Eftersom artisten inte kunde hitta de terapeutiska ljudbilden han sökte skapade han sin alldeles egna.

Svensk Pop

Bubble Tea är inte bara en låt; det är en fristad för dem som brottas med sina egna mentala påfrestningar.

Lone Wolfe

Bubble Tea är resultatet av en transformativ resa för denna lovande artist. Singeln presenterar en beat-driven produktion med mjuka vokaler och drömmande elgitarrer och pads. Tankarna förs till 90-talets R&B med en uppfräschad helhet.

Lone Wolfe

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.