Jade Naraine är en 21-årig sångerska från Toronto, som precis släppt poplåten Princess. Låten är skriven för att inspirera de som utsatts för mobbning, fysisk eller mental smärta eller depression.

“I think it’s an easy song for everyone to relate to in some way. I really hope it will reach a lot of people’s ears and remind them to stay strong and keep shining, protect and stay true to themselves. I also want to inspire kindness, warmth and compassion towards others. It’s really what I stand for. I wish to tell my fans, I’ve been there too and that things will get better, that I am sure of!”

https://youtu.be/XMw73Y11XRo
Jade Naraine
@Facebook

About Author

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik och husgudarna heter inte helt överraskande Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång. Här kan du skicka e-post till mig.

Comments are closed.

Send this to a friend