Magnus Carlsson

Favoriter Apple Music

Vissa låtar är skrivna med Melodifestivalen som målgrupp.
Låtar med ett visst beat och produktion som alltid passar den tävlingen.
Nu när Melodifestivalen mer och mer börjar gå mot vanlig radiopop som ska funka i P3 och P4 så trängs just den typen av låtar ut. Bra för tävlingen tycker jag, i och med att det bör vara popmusik som vi ändå alltid skulle lyssna på, och inte bara under en månad per år.
Samtidigt saknar jag de där kitchiga schlagerlåtarna. För innerst inne älskar jag att dansa till dem, och jag blir liksom lycklig av den typen av så kallad Skara-schlager, eller Steps -pop.
Glorious är en låt som försökt några gånger att vara med i Melodifestivalen, men som aldrig nått fram trots (eller kanske på grund av) att det  är  Thomas G:son , Henrik Sethsson , Johnny Sanchez och Erik Bernholm som skrivit den.
Nu har den landat i Magnus Carlssons knä och ja, det är schlagerpop, precis som vi älskar  den.
Men det går verkligen inte att bli lycklig av detta!
Finns i storleken sve och eng.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011