Tiger beträder klassisk Melodifestivalsmark när de här gör en tolkning av C’est la vie. Låten skrevs av Thomas G:son och framfördes sedan av Ann-Louise Hanson, Towa Carson och Siw Malmkvist under 2004-års upplaga av musikprogrammet.

Svensk Pop Apple Music

Här, när Tiger tolkar låten, blir det istället för medryckande och härlig schlagersväng mer vemodigt och lite eftertänksamt. Visst, det blir lite mer puls efter först refrängen, men det är ett stort vemod som vilar över både arrangemanget och Daniella Binyamins sång. Det fungerar faktiskt oväntat bra måste jag säga, som trots allt gillar när det görs något nytt av en cover. Jag blev i alla fall helt lycklig av denna tolkning, som lätt skulle ha kunnat bli en stor hit i Så Mycket Bättre.

Vad tycker du om Tigers tolkning av denna schlagerdänga?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011