Lagom till Eurovision-veckan och morgondagens semifinal släpper så äntligen Cornelia Jakobs videon till Hold me closer. Låten är ju favorittippad tillsammans med Italien och Ukraina. Av dessa hoppas jag ju personligen på Sverige eller Italien. Eller mest på Sverige, för det är en grym låt.

Favoriter Apple Music

Musikvideon till Hold me closer är regisserad av sångerskan tillsammans med Celia Caap som även koreograferat det hela. Alt utspelar sig i något som ser ut som en betongbunker, vilket blir väldigt stilrent.

Vad tycker du om musikvideon till Hold me closer?

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.