Lagom till Eurovision-veckan och morgondagens semifinal släpper så äntligen Cornelia Jakobs videon till Hold me closer. Låten är ju favorittippad tillsammans med Italien och Ukraina. Av dessa hoppas jag ju personligen på Sverige eller Italien. Eller mest på Sverige, för det är en grym låt.

POPMUZIK LOVER 2

Musikvideon till Hold me closer är regisserad av sångerskan tillsammans med Celia Caap som även koreograferat det hela. Alt utspelar sig i något som ser ut som en betongbunker, vilket blir väldigt stilrent.

Vad tycker du om musikvideon till Hold me closer?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011