Plötsligt bara den fanns där. Timoteijs engelska version av deras hit Kom från Melodifestivalen 2009. Låten hade faktiskt från början en engelsk text och hette då Run. På den versionen var det Erika Selin som sjöng, men det blev istället folk-popbandet Timoteij som fick framföra låten på svenska i den tredje semifinalen. Då gick Kom direkt till final där den sedan blev femma.

DOLBY ATMOS

Den version som nu släppts är annorlunda från Run i text och produktionen är även den lite annorlunda från Kom. Come spelades in 2014 och har legat i träda sedan dess. Med andra ord får vi en ny låt:ish, skulle man kunna säga. Om inget är det alltid härligt att få höra låten Kom / Come. Ni ser jag fram emot en knippe roliga och remixar på låten också.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011