Den svenske artisten FABIAN är tillbaka i bloggen med ännu en lysande poplåt. Efter singlarna Getaway och Somethin’ bjuder den Stockholmsbaserade artisten oss på radiovänlig och medryckande pop med låten Pieces.

DOLBY ATMOS

Med taktfasta trummor, hitiga synthar och elgitarrer med extra riv blir detta till en given hit för sommaren. Singeln är både melodisk och ögonblickligt. Det känns som detta borde spelas på varje radiostation i landet, för det är precis den typen av hitlåt som borde slå brett, eller vad säger du? Speciellt med den somriga känslan som låten ändå för med sig.

Pieces sjunger FABIAN om de där tumultartade känslor som dyker upp när man går vidare från ett tidigare förhållande. När man försöker pussla ihop bitarna av ens liv och lära sig älska igen, något som kanske inte är det lättaste. Men med just denna typ av medryckande pop i hörlurarna kanske det kan hjälpa lite i alla fall?

Om du gillar medryckande och radiovänlig musik i gränslandet mellan pop och rock, så ska du definitivt lyssna på Pieces.
Och om du gillar att upptäcka massa grym musik i bloggen får du gärna stötta arbetet som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag hjälper bloggen leva vidare som en av de få svenska musikbloggar som levererar en bred passion för musiken och att lyfta fram spännande artister som just FABIAN.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011