Får det lov att vara härlig dansant sommarpop?
Det är just det vi får när producenten och artisten The Fur samarbetar med Yvonne DahlbomYVO, som här står för sången.

Popmuzik Lover Patreon

Efter att ha träffats genom en tankesmedja där de diskuterade viktiga frågor inom musikindustrin i Sverige bestämde de sig för att skapa musik ihop. Sagt och gjort. Resultatet blev We’re going under, som är en härligt upplyftande poplåt med dansant produktion och smittsam melodi. Perfekt för att sätta musik till sommarens äventyr där allt blir till ett enda stort lyckopiller på två och en halv minut.

Till deras hjälp har de haft Mattias Bylund för att lägga stråkarrangemanget, samt Wojtek Goral, som står för det härliga saxofonsolot i låtens final.
Missa inte denna givna sommarhit.

The Fur

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011