Sveriges folksjäl är tillbaka med sin innerliga stämma och unika uttryck. I mars släppte Melissa Horn den varmt välkomnade singeln Säg förlåt och nu är artisten tillbaka med Varför slutar allt i tårar från hennes kommande sjunde album.

DOLBY ATMOS

Liksom hela Melissas katalog är det historieberättandet som får stå i fokus, detta kläs upp i subtil produktion med nästintill enbart organisk instrumentering. På det aktuella släppet följer hon samma röda tråd och rör passande nog till tårar när hon sjunger ärligt om en krossad relation.

”De första raderna i den här låten: ”Vet inte vart jag ska börja, om det ens är nån idé”, var de allra första orden jag skrev till det som nu blivit mitt sjunde album. Från mitt håll är nog Varför slutar allt i tårar både en uppgiven frågeställning och samtidigt ett ganska lättsamt konstaterande. I smyg drömmer jag om att sommarpubliken ska lära sig slutet av låten, så att de kan sjunga med i den på nån av konserterna.” 

Melissa Horn

Om du vill att det ska finnas en bred svensk musikblogg även i fortsättningen, så tycker jag du ska stötta som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Då bloggen inte har några rika finansiärer i ryggen eller störig reklam så är den helt beroende av de patreons som väljer att bli månadsgivare. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011