Dags att upptäcka en ny spännande artist i bloggen.
Den Stockholmsbaserade artisten Cherin mixar house, rap och pop när du här kan höra debutsingeln Voltaire.

Popmuzik Podcast

Redan i inledningen förstår man att Voltaire kommer att bli speciell. Det är ett läckert och lekfullt beat med skön houseproduktion som ligger över artistens rap. När refrängen kickar in blir det mer pop och melodiskt men fortfarande dansant och tungt. Riktigt läckert och spännande skulle jag säga. Jag hade inte sagt nej till att höra denna låt dåna ut över ett fullt dansgolv, badande i stroboskopljus.

Om singeln berättar Cherin:

Voltaire var som en målning som kom till liv, för jag kände att jag hade en hand i allt – allt från texterna, melodierna till produktionen. Känslan var viktig och kändes som något helt eget.”

Singeln är producerad av Martin Eriksson Sandmark och Cherin själv berättar att just möjligheten att kombinera kärleken till rap och elektronisk musik tände en gnista för artisten. Tur var väl det, för vi behöver verkligen mer bra och tung klubbmusik. Bara det faktum att detta är första i raden av nya låtar från artister gör ju att vi med andra ord har mycket att se fram emot!

Du kan kolla in musikvideon här nedan, som är regisserad av Hajan Jabar.

Om du uppskattar att upptäcka nya spännande artister i bloggen får du gärna stötta den som Popmuzik Liker eller Popmuzik LoverPatreon. Ditt bidrag gör det möjligt att driva bloggen vidare som en av de få svenska musikbloggar som orkar fortsätta och leverera dagliga inlägg med musiktips. Tack.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011