Michelle Lynne är en klassiskt skolad pianist från Kanada som även har ena menet i popmusikens värld. Här kan du höra hennes singel Let me heal, en dramatisk poplåt som handlar om processen att ta sig genom sorghantering. På låten sparar Michelle inte på krutet, utan det är många känslor som får uttryck genom sångerskans starka och uttrycksfulla röst, medan hon tar sig fram genom mörkret för att finna ljuset på andra sidan.

Följ på Apple Music

För fans av mer mogen pop, känns det som Lynne kan ge många en fin musikupplevelse. Just nu jobbar Michelle mot sitt debutalbum och fler singlar släpps under året.

Michelle Lynne

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.