FABIAN är en artist från Stockholm som du bland annat hörde i bloggen när han släppte singeln Getaway i fjol. I samband med det intervjuade Sebastian artisten, så helt klart värt att klicka in till låten och läs.

Svensk Pop Apple Music

Om du vill läsa eller se fler intervjuer i bloggen med grymma artister så tycker jag du ska blir Patreon och stötta arbetet med Popmuzik. Det är ett fint sätt att göra det möjligt för fler artister att upptäckas i bloggen. Du kan antingen bli Popmuzik Liker för endast 12 kr i månaden eller Popmuzik Lover för 32 kr. Nästan gratis med andra ord, för att dagligen upptäcka så mycket musik på ett och samma ställe, som inte bara är en spellista.

Nu är FABIAN aktuell med singeln Somethin’ och med det släpper han sin första låt på åtta månader. Den nya singeln bjuder oss på en skönt medryckande och luftig pop-produktion som känns ögonblickligt hitig om du frågar mig.
Här sjunger sångaren om en relation som håller på att spela på sista versen. Där den andre ser sig själv i ett annat liv som inte innehåller honom själv. Det är de klassiska sakerna om att inte våga tala ut eller ta initiativ. Där det man har och ändå uppskattar sakta men säkert rinner ur händerna på en.

Frågan är om FABIAN ska kunna hitta lösningen på relationen eller om den bara försvinner bort från honom. Känner du igen dig i den situationen?

Somethin’ är skriven av sångaren tillsammans med Jack Lindstrand, Danielle Beatrice Nilsson och Ruben Svensson. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011