Med en upplyftande känsla fylld av energi släpper Andreas Sundström singeln Imorgon. En klockren indiepoplåt vars positiva känsla garanterat kommer att få dig på bästa humöret. Det är sommarpop som lika gärna kunde ha varit på Håkan Hellströms tidigare plattor.

Dolby Atmos

”Jag är så glad över att äntligen få dela med mig av Imorgon. Det är en låt som betyder mycket för mig, och som jag hoppas kommer att göra folk glada och inspirerade inför sommaren.”

Andreas Sundström

Med Imorgon följer Sundström upp singeln Kom, bara kom! som du också kunde uppleva här i bloggen. Nya singeln är även titelspåret på kommande debutalbumet.

Andreas Sundström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.