Efter att ha släppt debutalbumet Aerial Cuts i höstas är det nu dags för Sebastian Clarin att följa upp med singeln Tongue particles. Här bjuder artisten oss på pulserande elektropop med dansanta synthslingor och melodier. Över låten vilar en behaglig svärta när Clarin sjunger om sexuell underkastelse.

POPMUZIK SUMMER

Om singeln berättar Sebastian:

”Under tung feberfrossa började skrivandet av den här låten. Det händer något mystiskt när man har 40 grader i kroppen. Tror att det var det ömsom förbannade, ömsom höga tillståndet som gjorde att låten blev råare, smutsigare och enklare. Tematiken i texten är sexuell underkastelse – att oavsett inre tvivel bara blint hänge sig åt den mörka men i stunden så berusande kraften när en annan människa helt tar över ens kroppssystem. Man blir som en vampyrs offer som tillslut ber om att få bli bitet.”

För produktionen står Tobias Isaksson och resultatet hör du här nedan.

Sebastian Clarin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011