Alt-popartisten Sciarra sätter stämningen denna Halloween med den mörka och dramatiska singeln New World. Arrangemanget är filmiskt och doftar härligt storslagen Hans Zimmer-komposition, vilket jag självklart gillade.

Nordiska Favoriter

Med singeln New World ger sångerskan en tydlig känga till det som en gång var den amerikanska drömmen. Ett koncept som länge förknippats med framgång, möjligheter och välstånd, men nu överskuggas av de illusioner och ytlighet som förevigas av sociala medier.
Med singeln vill Sciarra måla upp konsekvenserna av ett samhälle som sätter materialistiska ambitioner, berömmelse, framgång och anhängare över äkta mänskliga kopplingar och kreativitet.

Du hör denna spännande låt här i bloggen.

Sciarra

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.