Alt-popartisten Sciarra sätter stämningen denna Halloween med den mörka och dramatiska singeln New World. Arrangemanget är filmiskt och doftar härligt storslagen Hans Zimmer-komposition, vilket jag självklart gillade.

Nordiska Favoriter

Med singeln New World ger sångerskan en tydlig känga till det som en gång var den amerikanska drömmen. Ett koncept som länge förknippats med framgång, möjligheter och välstånd, men nu överskuggas av de illusioner och ytlighet som förevigas av sociala medier.
Med singeln vill Sciarra måla upp konsekvenserna av ett samhälle som sätter materialistiska ambitioner, berömmelse, framgång och anhängare över äkta mänskliga kopplingar och kreativitet.

Du hör denna spännande låt här i bloggen.

Sciarra

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011