Oh, detta var läckert!
Det är den norska artisten Delara som samarbetar med den jamaicansk-amerikanska rapparen BEAM på singeln Kalash. En skönt medryckande och rytmisk låt som garanterat kommer att bli en hit både i spellistorna och på dansgolvet.

Nordiska Favoriter

Om samarbetet berättar Delara för bloggen:

”Beam kom förbi under en session för att hälsa och höra mitt album. Han stannade till vid låten Kalash och ville inte dra från studion förrän han fått spela in en vers. Samarbetet med Beam har varit helt grymt. Han är en äkta konstnär.”

Imponerande ändå. BEAM har tidigare jobbat med akter som Beyoncé, Justin Bieber och Skrillex. Nu kan han lägga till stjärnan Delara till sitt CV av samarbeten också.

Delara

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.