Oh, detta var läckert!
Det är den norska artisten Delara som samarbetar med den jamaicansk-amerikanska rapparen BEAM på singeln Kalash. En skönt medryckande och rytmisk låt som garanterat kommer att bli en hit både i spellistorna och på dansgolvet.

Skicka in din musik

Om samarbetet berättar Delara för bloggen:

”Beam kom förbi under en session för att hälsa och höra mitt album. Han stannade till vid låten Kalash och ville inte dra från studion förrän han fått spela in en vers. Samarbetet med Beam har varit helt grymt. Han är en äkta konstnär.”

Imponerande ändå. BEAM har tidigare jobbat med akter som Beyoncé, Justin Bieber och Skrillex. Nu kan han lägga till stjärnan Delara till sitt CV av samarbeten också.

Delara

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011