Efter att ha släppt den lysande My taxi’s here i våras, är det nu dags för Isolde Molarin att ge oss en EP i form av Now You’re Holding My Heart. En EP som består av ytterligare två låtar från sångerskan drömliknande och mörka musikuniversum. Det är nästan som att stiga in i en Twin Peaks-värld, vilket jag självklart älskar. Känslan i låtarna är både vackert drömliknande och dramatiskt suggestiva. Det känns någonstans som ett perfekt litet soundtrack för hösten skulle jag säga.

Nordiska Favoriter

Låtarnas tema kretsar kring längtan och hjärtesorg. Som inledande Eager kisses, där Isolde viskar att hon vill bli ens älskare och att hon ivrigt vill kyssa personen. Slow motion beskriver smärtan som följer med insikten att man inte kan slåss för dem som inte är villiga att slåss för sig själva.
Allt avslutas med My taxi’s here där Isolde sitter ensam i en taxi och personen du ville lämna festen med inte är vid din sida.
Hela temat gör EP:n både vacker och smärtsam. Om hur någon håller Isoldes hjärta och det är dömt att krossas.

Jag kopplade upp mig med Isolde för att prata lite om låtarna och arbetet med EP:n, som du kan se via Popmuzik TV här nedan.

Isolde Molarin

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011