Comfort Addict är ett indiepopband från Midsommarkransen i södra Stockholm. Medlemmarna i bandet är dataanalytikern Fredrik Norlindh, ingenjören Richard Borg och psykologen Per Andrén, ett på papperet ganska o-popig och tråkig skara herrar med bostadslån och Volvo. Men skenet bedrar, som så ofta i popsammanhang.

Favoriter Apple Music

De är just nu aktuella med singeln I know you know I know you know. En lysande poplåt med stark melodi och en refräng som kryddats med popkörer för att lyfta den ytterligare ett steg.
Historien i låten är ett invecklat hemlighetsmakeri som i korta drag går ut på att person X har en hemlighet som person X vet att person Y vet att X vet att Y vet, men både X och Y låtsas ändå vara ovetandes om vad den andre vet. Kändes det komplicerat? Så farligt kanske det inte var.

I know you know I know you know är producerad av bandet tillsammans med Joakim Ålund och kommer att finnas på bandets kommande album Really Really! som släpps i September, både i din streamingapp och på LP. Men nu kör vi igång låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.