Comfort Addict är ett indiepopband från Midsommarkransen i södra Stockholm. Medlemmarna i bandet är dataanalytikern Fredrik Norlindh, ingenjören Richard Borg och psykologen Per Andrén, ett på papperet ganska o-popig och tråkig skara herrar med bostadslån och Volvo. Men skenet bedrar, som så ofta i popsammanhang.

De är just nu aktuella med singeln I know you know I know you know. En lysande poplåt med stark melodi och en refräng som kryddats med popkörer för att lyfta den ytterligare ett steg.
Historien i låten är ett invecklat hemlighetsmakeri som i korta drag går ut på att person X har en hemlighet som person X vet att person Y vet att X vet att Y vet, men både X och Y låtsas ändå vara ovetandes om vad den andre vet. Kändes det komplicerat? Så farligt kanske det inte var.

I know you know I know you know är producerad av bandet tillsammans med Joakim Ålund och kommer att finnas på bandets kommande album Really Really! som släpps i September, både i din streamingapp och på LP. Men nu kör vi igång låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.