Med en snyggt organisk och filmisk produktion släpper den brittiska sångerskan Beth Keeping singeln April. Med sångerskans lena och vackra röst levererar hon berättelsen om att inleda en romans under ens semester. Att tillbringa dagarna i ett främmande land tillsammans med en främling som man har starka känslor för. Visst låter det mysigt?

Covered PSB

Om singeln berättar sångerskan:

”Jag tror att det kan vara den perfekta semesterromantik-låten. Jag skrev den om när jag blev kär i en djungel. Vi ville att lyssnaren skulle känna att de är tillsammans med mig i låten, så all produktion är gjord av naturens ljud. Snarorna är åskklappar och beats är arpeggierade havsvågor. Allt handlar om äventyr och de magiska ögonblicken i livet som du inte kan hålla fast vid men som du kommer ihåg för alltid.”

Låten i sig är tredje nedslaget från Beths kommande EP I Still Think About That Moment, som släpps senare i Juni.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011