Med en snyggt organisk och filmisk produktion släpper den brittiska sångerskan Beth Keeping singeln April. Med sångerskans lena och vackra röst levererar hon berättelsen om att inleda en romans under ens semester. Att tillbringa dagarna i ett främmande land tillsammans med en främling som man har starka känslor för. Visst låter det mysigt?

Apple Music

Om singeln berättar sångerskan:

”Jag tror att det kan vara den perfekta semesterromantik-låten. Jag skrev den om när jag blev kär i en djungel. Vi ville att lyssnaren skulle känna att de är tillsammans med mig i låten, så all produktion är gjord av naturens ljud. Snarorna är åskklappar och beats är arpeggierade havsvågor. Allt handlar om äventyr och de magiska ögonblicken i livet som du inte kan hålla fast vid men som du kommer ihåg för alltid.”

Låten i sig är tredje nedslaget från Beths kommande EP I Still Think About That Moment, som släpps senare i Juni.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.