Med utgångspunkt i Nashville är Jacob Humber en poetisk singer-songwriter som hämtar inspiration från det melankoliska i sitt låtskrivande. Hans genrer spänner över allt från indie till rock men även vackra ballader som i Quiet conversation. Musiken skrivs ofta på en cigarrpromenad där han tar intryck från sin omgivning. 

Popmuzik Lover

Den aktuella låten kombinerar indie med suggestiv psykedelisk rock. Stor atmosfär kombineras med ett drivande beat och mid-tempo. Jag skulle vilja rubricera Quiet conversation som en ”tänkande låt”. Här ser artisten tillbaka på hur livet tagit honom till den plats han är på nu. Men med stor reflektion kommer även många tankar och Jacob fastnar mellan att tacksamt acceptera livet. Samtidigt som han funderar på hur det hade blivit om han gjort andra val. En tanke som troligtvis många kan känna igen sig i därute. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.