Lägg noga märket till det snygga omslag Saya Noé ger oss på singeln Pinky promise. Till en läcker lila nyans slänger sångerskan med håret samtidigt som hon sjunger om att vara ung, frisläppt och nyfiken. Ärligt skildrar hon att hon gör sitt bästa för att försöka navigera som ungdom i denna kaotisk värld vi kallar verklighet.

Nordiska Favoriter

Till en futuristisk produktion som även hämtar inspiration från dåtiden är leveransen från Saya på topp. Den pulserande rytmen kontrasteras perfekt mot sångerskans mjuka stämma. Texten påminner oss om att alltid fortsätta sträva mot framåtrörelse även om det ibland känns tufft. Organiska gitarrer varvas med elektroniska produktionsval och tillsammans skapar de den perfekta kontrasten mellan sött och salt.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.