Inka Ásgeirs är en artist med rötterna i Sverige och Island som nu bor i Malmö.
Artisten debuterar idag med den avskalade lo-fi-singeln Count me out, där hon ger oss drömliknande och svävande sång över ett vackert och behagligt arrangemang där elektroniska och akustiska instrument målar upp ljudbilden. Tillsammans med beatet som löper igenom låten känns det som en perfekt tågåkarlåt skulle jag säga. Låten i sig är pusslat ihop från olika ögonblick i Inkas liv.

Apple Music

Inka Ásgeirs är första artisten ut på det nystartade indiebolaget Ingen aning, och du hör resultatet här nedan.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.