Albin Lee Meldau är tillbaka på engelska och släpper den starka och poetiska singeln Forget About Us. Samtidigt har artisten idag premiär på sin utsålda Skandinavien-turné där han istället sjunger på svenska. 

Skicka in din musik

Forget About Us markerar första smakprovet från hans kommande engelska album och är en storslagen mix av klassiskt musikskapande, starka känslor och en personlig text. Låten är skriven tillsammans med brittiske producenten Jonathan Quarmby som även står för den fina produktionen.

“Låten handlar om när man till slut inser att den du älskar inte längre bryr sig om dig på samma sätt som tidigare och hur du gör allt för att försöka glömma den personen.” 

Albin Lee Meldau

Singeln kommer släppas över hela världen och med tidigare utsålda turnéer i Europa och USA samt stora internationella framgångar med debutsingeln Lou Lo är Albin nu redo att återigen ge sig ut på den internationella arenan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011