Med ett album i sikte tidigt 2021 släpper nu Narkimic singeln Andas in. Här gästas artisten av ingen annan än Organismen och tillsammans levererar de bar efter bar. Klassiska hip-hop beats blandas med insiktsfull text om att vara tacksam för sin tillvaro. Det känns som killarna ger en rejäl känga till dagens samhälle och vart vi är påväg, men istället för att falla ner i bitterhet uppmanar de till att fylla lungorna med hopp och glädje.  

Popmuzik in Dolby Atmos

Kul sidenote är att beatet faktiskt är gjort av Tommy Isaksson från det legendariska hip-hop kollektivet Looptroop Rockers

Vem är Narkimic då? Jo han formades i Chipchoppin Order, en grupp som bildades i Örebro 2004. Sedan dess har rapparen släppt och medverkat på flera mixtapes, tolvor, 7-tummare och radioprogram. Narkimic med Chipchoppin var fokusgäster två gånger på Kärleksattacken och han har blivit intervjuad och rappat i lokalradio såväl som på Tommy Tee’s klassiska National Rap show på norska P3. Under åren har artisten ställt upp på flera battles, öppnat för Smif-n-Wessun och stått på olika scener över hela landet. Därtill släppt en EP och har ett album i pipline, det händer helt klart grejer!

Ni hör nya Andas in här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.