Med ett album i sikte tidigt 2021 släpper nu Narkimic singeln Andas in. Här gästas artisten av ingen annan än Organismen och tillsammans levererar de bar efter bar. Klassiska hip-hop beats blandas med insiktsfull text om att vara tacksam för sin tillvaro. Det känns som killarna ger en rejäl känga till dagens samhälle och vart vi är påväg, men istället för att falla ner i bitterhet uppmanar de till att fylla lungorna med hopp och glädje.  

Popmuzik Lover

Kul sidenote är att beatet faktiskt är gjort av Tommy Isaksson från det legendariska hip-hop kollektivet Looptroop Rockers

Vem är Narkimic då? Jo han formades i Chipchoppin Order, en grupp som bildades i Örebro 2004. Sedan dess har rapparen släppt och medverkat på flera mixtapes, tolvor, 7-tummare och radioprogram. Narkimic med Chipchoppin var fokusgäster två gånger på Kärleksattacken och han har blivit intervjuad och rappat i lokalradio såväl som på Tommy Tee’s klassiska National Rap show på norska P3. Under åren har artisten ställt upp på flera battles, öppnat för Smif-n-Wessun och stått på olika scener över hela landet. Därtill släppt en EP och har ett album i pipline, det händer helt klart grejer!

Ni hör nya Andas in här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.