Artisten Martina Brown har hittat sin egen röst på nya singeln LOUDER. Här blandar hon retroartatde R&B-beat med sin kristallklara och krispiga stämma. Resultatet blir en maxad bombastisk popsingel om att omfamna sitt förflutna och fortsätta växa. 

DOLBY ATMOS

”Jag lyssnade runt på lite coola beats under tiden som jag hade händerna fulla med städningen i lägenheten. Det tog inte längre än en minut tills jag släppte det jag hade i händerna för att hämta papper och penna. En timme senare så hade jag låten LOUDER framför mig. En låt som handlar om att våga utmana sig själv och sina tidigare misstag.”

Martina Brown

Kontrasten mellan produktion och Martinas souliga röst-ID kompletterar varandra perfekt. Det känns sårbart samtidigt som låten bär på en inre styrka som kan liknas vid en brinnande låga. Pampigt är ordet! Helt klart en artist vi ska hålla ögonen på framöver. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011