Den amerikanska hiphop-artisten Zak Downtown kommer från New York och är just nu aktuell med EP:n Fool Me Once. Ett projekt som artisten började jobba på under pandemin och tar med oss på en resa igenom ett destruktivt förhållande.

Följ på Apple Music

40 låtar senare så har artisten nu samlat sex av dem på denna EP som får representera kärnan i historien. Med en produktion som ger oss funkiga beats och en doft av 90-tals hiphop kombinerar Zak gårdagen med idag och skapar en samling låtar som till och med jag uppskattade som inte är direkt känd för att omfamna genren. Men så länge det är melodiskt ger jag gärna en lyssning och det är precis det jag gjorde här, vilket var tur. Speciellt titelspåret var något som jag uppskattade mycket. Om just 90-tals hiphop/RNB är något för dig, så är det ett givet klick.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.