Den amerikanska hiphop-artisten Zak Downtown kommer från New York och är just nu aktuell med EP:n Fool Me Once. Ett projekt som artisten började jobba på under pandemin och tar med oss på en resa igenom ett destruktivt förhållande.

Popmuzik Podcast

40 låtar senare så har artisten nu samlat sex av dem på denna EP som får representera kärnan i historien. Med en produktion som ger oss funkiga beats och en doft av 90-tals hiphop kombinerar Zak gårdagen med idag och skapar en samling låtar som till och med jag uppskattade som inte är direkt känd för att omfamna genren. Men så länge det är melodiskt ger jag gärna en lyssning och det är precis det jag gjorde här, vilket var tur. Speciellt titelspåret var något som jag uppskattade mycket. Om just 90-tals hiphop/RNB är något för dig, så är det ett givet klick.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011