Rita Ora samarbetar med producenten och DJ:n Sam Feldt på nya singeln Follow Me. Iklädd svart väst, leggings med vita prickar och cowboyhat poserar hon snyggt tillsamman med Sam ute i öknen. Kanske är tanken att vi ska känna någon country-vibb här? Men det har jag faktiskt lite svårt att känna. Det här är ren och skär dansmusik för fest och klubb. 

”Dansmusik har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, så att få arbeta med Sam på Follow Me har varit fantastiskt. Han är en sådan legend, och det har varit en ära att få jobba med honom på det här spåret. Den här låten fungerar som en påminnelse för oss att omge oss med människor som bygger upp oss och stannar vid vår sida, speciellt i tider när vi känner att saker faller samman.

Sam Feldt

”För mig handlar Follow Me om att finnas där för en speciell person och att hålla fast vid dem även när det är tufft. Att arbeta med Rita på den låten har varit en dröm som gick i uppfyllelse. Jag har varit ett fan av hennes röst och arbete länge, så jag älskar det faktum att vi äntligen kunde göra en låt tillsammans.

Rita Ora

Låten är skriven av den tidigare X Factor-stjärnan Ella Henderson och släpps faktiskt under Kygos Palm Tree Records. Stormförtjust i Rita Oras röst är det här en omedelbar favorit.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.