Rita Ora samarbetar med producenten och DJ:n Sam Feldt på nya singeln Follow Me. Iklädd svart väst, leggings med vita prickar och cowboyhat poserar hon snyggt tillsamman med Sam ute i öknen. Kanske är tanken att vi ska känna någon country-vibb här? Men det har jag faktiskt lite svårt att känna. Det här är ren och skär dansmusik för fest och klubb. 

Skicka in din musik

”Dansmusik har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, så att få arbeta med Sam på Follow Me har varit fantastiskt. Han är en sådan legend, och det har varit en ära att få jobba med honom på det här spåret. Den här låten fungerar som en påminnelse för oss att omge oss med människor som bygger upp oss och stannar vid vår sida, speciellt i tider när vi känner att saker faller samman.

Sam Feldt

”För mig handlar Follow Me om att finnas där för en speciell person och att hålla fast vid dem även när det är tufft. Att arbeta med Rita på den låten har varit en dröm som gick i uppfyllelse. Jag har varit ett fan av hennes röst och arbete länge, så jag älskar det faktum att vi äntligen kunde göra en låt tillsammans.

Rita Ora

Låten är skriven av den tidigare X Factor-stjärnan Ella Henderson och släpps faktiskt under Kygos Palm Tree Records. Stormförtjust i Rita Oras röst är det här en omedelbar favorit.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011