Rita Ora samarbetar med producenten och DJ:n Sam Feldt på nya singeln Follow Me. Iklädd svart väst, leggings med vita prickar och cowboyhat poserar hon snyggt tillsamman med Sam ute i öknen. Kanske är tanken att vi ska känna någon country-vibb här? Men det har jag faktiskt lite svårt att känna. Det här är ren och skär dansmusik för fest och klubb. 

Popmuzik Popcast

”Dansmusik har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta, så att få arbeta med Sam på Follow Me har varit fantastiskt. Han är en sådan legend, och det har varit en ära att få jobba med honom på det här spåret. Den här låten fungerar som en påminnelse för oss att omge oss med människor som bygger upp oss och stannar vid vår sida, speciellt i tider när vi känner att saker faller samman.

Sam Feldt

”För mig handlar Follow Me om att finnas där för en speciell person och att hålla fast vid dem även när det är tufft. Att arbeta med Rita på den låten har varit en dröm som gick i uppfyllelse. Jag har varit ett fan av hennes röst och arbete länge, så jag älskar det faktum att vi äntligen kunde göra en låt tillsammans.

Rita Ora

Låten är skriven av den tidigare X Factor-stjärnan Ella Henderson och släpps faktiskt under Kygos Palm Tree Records. Stormförtjust i Rita Oras röst är det här en omedelbar favorit.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.