En omedelbar feel-good jullåt, det är vad Kelli-Leigh ger oss i Underneath the Tree. Här blandas R&B med bjällror och akustiskt piano för att maximera julkänslan. Allt vävs ihop av artistens soul-stämma och rytmiska skicklighet. 

”Jag har alltid älskat julens magi Underath The Tree fångar den där känslan av blinkande ljus, påkostade dekorationer och känslan av samhörighet som du inte får någon annan tid på året.”

Kelli-Leigh

Låten följer artistens tidigare släpp i år Feelin U, Good och You Don’t Know Me. Men mest känd är hon för sin GRAMMY-nominerade Got U med Duke Dumont och Jax Jones

Dags för Kelli-Leigh att även erövra julen med den här fräscha popdängan. Vi får allt vi kan önska för att komma i julstämning, klassiska slädklockor, svällande gospel och så klart en text som talar om julens bästa.

”De bästa festerna händer på julen och efter att ha nekats glädjen av julsäsongen förra året är min julklapp till er ett spår för att få alla på dansgolvet.”

Kelli-Leigh

Artisten sänder ett klart budskap om att mistelkyssar med din älskade lämnar alla bekymmer bakom oss den här julen. Jag är helt på det spåret! Ni hör Underneath the Tree här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.