En omedelbar feel-good jullåt, det är vad Kelli-Leigh ger oss i Underneath the Tree. Här blandas R&B med bjällror och akustiskt piano för att maximera julkänslan. Allt vävs ihop av artistens soul-stämma och rytmiska skicklighet. 

Nordiska Favoriter

”Jag har alltid älskat julens magi Underath The Tree fångar den där känslan av blinkande ljus, påkostade dekorationer och känslan av samhörighet som du inte får någon annan tid på året.”

Kelli-Leigh

Låten följer artistens tidigare släpp i år Feelin U, Good och You Don’t Know Me. Men mest känd är hon för sin GRAMMY-nominerade Got U med Duke Dumont och Jax Jones

Dags för Kelli-Leigh att även erövra julen med den här fräscha popdängan. Vi får allt vi kan önska för att komma i julstämning, klassiska slädklockor, svällande gospel och så klart en text som talar om julens bästa.

”De bästa festerna händer på julen och efter att ha nekats glädjen av julsäsongen förra året är min julklapp till er ett spår för att få alla på dansgolvet.”

Kelli-Leigh

Artisten sänder ett klart budskap om att mistelkyssar med din älskade lämnar alla bekymmer bakom oss den här julen. Jag är helt på det spåret! Ni hör Underneath the Tree här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.