En omedelbar feel-good jullåt, det är vad Kelli-Leigh ger oss i Underneath the Tree. Här blandas R&B med bjällror och akustiskt piano för att maximera julkänslan. Allt vävs ihop av artistens soul-stämma och rytmiska skicklighet. 

Popmuzik Popcast

”Jag har alltid älskat julens magi Underath The Tree fångar den där känslan av blinkande ljus, påkostade dekorationer och känslan av samhörighet som du inte får någon annan tid på året.”

Kelli-Leigh

Låten följer artistens tidigare släpp i år Feelin U, Good och You Don’t Know Me. Men mest känd är hon för sin GRAMMY-nominerade Got U med Duke Dumont och Jax Jones

Dags för Kelli-Leigh att även erövra julen med den här fräscha popdängan. Vi får allt vi kan önska för att komma i julstämning, klassiska slädklockor, svällande gospel och så klart en text som talar om julens bästa.

”De bästa festerna händer på julen och efter att ha nekats glädjen av julsäsongen förra året är min julklapp till er ett spår för att få alla på dansgolvet.”

Kelli-Leigh

Artisten sänder ett klart budskap om att mistelkyssar med din älskade lämnar alla bekymmer bakom oss den här julen. Jag är helt på det spåret! Ni hör Underneath the Tree här. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.