När Harley Huke presenterar sig i sin pressrelease berättar hon att hon skriver låtar om människor hon inte gillar. Det sätter lite tonen på henne som person och musiken överlag, vilket jag gillade. Med en funkig basgång och en mörk känsla över produktionen ger den amerikanska artisten oss nya singeln Feels. Här sjunger Harley om ett förhållande som hon hade när hon jobbade på Walmart i de norra delarna av New Hampshire.

DOLBY ATMOS

”Min dåvarande pojkvän sa till mig att han inte skulle bli förvånad om jag aldrig lämnade NH och Walmart. Efter det flyttade jag till LA, och varje gång jag kommer hem frågar han om vi kan umgås.
Det här var något jag har velat skriva om länge, och det satte ”tonen” för alla andra låtar vi skrev.”

Feels skrevs tillsammans med Kristoffer Bergman och Robbie Hutton, samt att Bergman producerat låten tillsammans med Joacim Clemin.

Läckert resultat med attityd och skönt gung. Definitivt en låt för fans av bland annat Billie Eilish och den typen av mörk, ärlig pop.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011