När Harley Huke presenterar sig i sin pressrelease berättar hon att hon skriver låtar om människor hon inte gillar. Det sätter lite tonen på henne som person och musiken överlag, vilket jag gillade. Med en funkig basgång och en mörk känsla över produktionen ger den amerikanska artisten oss nya singeln Feels. Här sjunger Harley om ett förhållande som hon hade när hon jobbade på Walmart i de norra delarna av New Hampshire.

”Min dåvarande pojkvän sa till mig att han inte skulle bli förvånad om jag aldrig lämnade NH och Walmart. Efter det flyttade jag till LA, och varje gång jag kommer hem frågar han om vi kan umgås.
Det här var något jag har velat skriva om länge, och det satte ”tonen” för alla andra låtar vi skrev.”

Feels skrevs tillsammans med Kristoffer Bergman och Robbie Hutton, samt att Bergman producerat låten tillsammans med Joacim Clemin.

Läckert resultat med attityd och skönt gung. Definitivt en låt för fans av bland annat Billie Eilish och den typen av mörk, ärlig pop.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.