När Harley Huke presenterar sig i sin pressrelease berättar hon att hon skriver låtar om människor hon inte gillar. Det sätter lite tonen på henne som person och musiken överlag, vilket jag gillade. Med en funkig basgång och en mörk känsla över produktionen ger den amerikanska artisten oss nya singeln Feels. Här sjunger Harley om ett förhållande som hon hade när hon jobbade på Walmart i de norra delarna av New Hampshire.

Popmuzik Popcast

”Min dåvarande pojkvän sa till mig att han inte skulle bli förvånad om jag aldrig lämnade NH och Walmart. Efter det flyttade jag till LA, och varje gång jag kommer hem frågar han om vi kan umgås.
Det här var något jag har velat skriva om länge, och det satte ”tonen” för alla andra låtar vi skrev.”

Feels skrevs tillsammans med Kristoffer Bergman och Robbie Hutton, samt att Bergman producerat låten tillsammans med Joacim Clemin.

Läckert resultat med attityd och skönt gung. Definitivt en låt för fans av bland annat Billie Eilish och den typen av mörk, ärlig pop.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.