Amerikanska Zach Hood vill påminna oss om att man kan vara den mest sårbara, känslomässigt djupa och mogna individen men fortfarande vilja släppa loss och festa som ett barn då och då. I Just Kids hör vi honom återberätta nostalgiska ögonblick från tonåren. Men samtidigt som låten ämnar ge lyssnaren en positiv känsla som kan spelas högt på party, har artisten också som mål att visa att man inte behöver vara det ena eller det andra. Det räcker helt enkelt att vara sig själv. 

Apple Music Svensk Pop

Zach Hood härstammar från Alabama där han började sjunga, och det var också där han insåg sitt syfte. Långt innan artisten flyttade till Los Angeles, lyckades han få hundratals miljoner visningar på sina sociala medier. Idag levererar Zach musik efter eget tycke med ett punk-influerat popsound, ärliga texter texter och tydliga hooks har han ett tydligt sound.

”Jag är bara ett barn från Alabama som förblev trogen mot sig själv. Jag lät aldrig någon komma i vägen för mig, utan höll ut och stannade på den väg jag var inställd på. Jag visste att jag inte ville gå på college eller arbeta på en restaurang jag var bara tvungen att göra musik. Det tog mig hit.”

Zach Hoods

Med siktet inställt på musiken känns det som att Zach Hood gör det han var menad för. Något vi tydligt hör i låten Just Kids.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.