Amerikanska Zach Hood vill påminna oss om att man kan vara den mest sårbara, känslomässigt djupa och mogna individen men fortfarande vilja släppa loss och festa som ett barn då och då. I Just Kids hör vi honom återberätta nostalgiska ögonblick från tonåren. Men samtidigt som låten ämnar ge lyssnaren en positiv känsla som kan spelas högt på party, har artisten också som mål att visa att man inte behöver vara det ena eller det andra. Det räcker helt enkelt att vara sig själv. 

Zach Hood härstammar från Alabama där han började sjunga, och det var också där han insåg sitt syfte. Långt innan artisten flyttade till Los Angeles, lyckades han få hundratals miljoner visningar på sina sociala medier. Idag levererar Zach musik efter eget tycke med ett punk-influerat popsound, ärliga texter texter och tydliga hooks har han ett tydligt sound.

”Jag är bara ett barn från Alabama som förblev trogen mot sig själv. Jag lät aldrig någon komma i vägen för mig, utan höll ut och stannade på den väg jag var inställd på. Jag visste att jag inte ville gå på college eller arbeta på en restaurang jag var bara tvungen att göra musik. Det tog mig hit.”

Zach Hoods

Med siktet inställt på musiken känns det som att Zach Hood gör det han var menad för. Något vi tydligt hör i låten Just Kids.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.