Om du gillar den där typen av rockig pop som doftar 80-tal, så ska du definitivt lyssna på nya singeln Life at the top med Christina Winterfell.
Med en stark melodi och stor känsla av just 80-talet som här byggs upp av bland annat synthar, elgitarr samt dramatiska stråkar, sätter det verkligen pricken över i:t i produktionen. På det hela bjuder Christina oss på härlig energi, samt en stark, kaxig röst som går hand i hand med resten av låten.

Favoriter Apple Music

Som sagt, om du älskar soundet av 80-tal, så kommer detta garanterat att vara din påse.

För dig som älskar de mer pop-klubbversioner av låtar, så har Aqcora remixat Life at the top och gjort den perfekt till dansgolvet. Skönt housepiano och bra driv sätter denna remix låten i ett nytt ljus – under discokulan.

Christina Winterfell

Vad tyckte du?
+1
1
+1
4
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011