Om du gillar den där typen av rockig pop som doftar 80-tal, så ska du definitivt lyssna på nya singeln Life at the top med Christina Winterfell.
Med en stark melodi och stor känsla av just 80-talet som här byggs upp av bland annat synthar, elgitarr samt dramatiska stråkar, sätter det verkligen pricken över i:t i produktionen. På det hela bjuder Christina oss på härlig energi, samt en stark, kaxig röst som går hand i hand med resten av låten.

Nordiska Favoriter

Som sagt, om du älskar soundet av 80-tal, så kommer detta garanterat att vara din påse.

Christina Winterfell

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.