Pianodriven EDM med grym top-line och magiska vokaler blir aldrig gammalt. Stockholmsbaserade DJ-kollektivet The Waked återvänder till musikscenen med All alone. Mellan fjäderlätta verser vecklar storartade refränger ut sig för att skapa en perfekt dynamik mellan det organiska och elektroniska. Energin är skickligt fördelad från låg, mellan till hög intensitet vilket skapar en euforisk känsla i refrängen. 

Nordiska Favoriter

Gruppen har jobbat på ny musik i nästan ett år och nu får vi äntligen höra resultatet. År 2023 lovar en massa ny musik som tillslut resulterar i deras debutalbum under hösten 2023. Det är med spänning vi följer The Waked, men för nu håller vi tillgodo med All alone.

The Waked

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.