Får det lov att vara funkig pop för att förgylla dagen och göra den lite mer svängig?
Det är i alla fall precis vad Benjamin Thorsell gör när han här släpper debutsingeln Inside my head. En lekfull poplåt med bubblande känsla som handlar om att det kan ibland kan vara svårt att förstå varandra i ett förhållande och att det hade varit lättare om man hade kunnat låta personen komma in i ens huvud och se saker från ens egna perspektiv. 
-Jupp, det är inte vara en gång man tänkt så ett förhållande. Vad smidigt det hade varit.

Apple Music

Vem är denne Benjamin Thorsell då?
Han är 22 år gammal samt uppvuxen i Sundsvall. Just nu bor han dock i Örebro för att plugga musikproduktion och songwriting på Örebros Universitet. Just Inside my head blir alltså startskottet för Benjamins karriär som artist och med tanke på den upplyftande och sköna känslan han förmedlar med låten, så får vi hoppas på att det blir en hel del singlar från honom.

Benjamin Thorsell

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.