Basgången är ledande när Cloudy June ger oss den avskalade och fullkomligt briljanta singeln Kill Your Darling. Funkiga vibbar möter hypermodern pop och skapar en låt lik Charlie Puth Attention eller Selena Gomez Hands To Myself. Personligen är jag otroligt svag för låtar med melodisk top-line och en anti-drop refräng. Det är inte utan att jag sitter och gungar med när jag lyssnar på det här spåret.

”Kill Your Darling handlar om en kvinna som träffar en mycket tveksam man och om att jag motiverar henne att lämna honom och så småningom bli min flickvän istället. Eftersom jag ofta tar upp min egen bisexualitet i mina videor på TikTok och Instagram, och redan har ett stort queer -community, bestämde jag mig för att släppa låten den 23 september, vilket är bisexualitetsdagen” 

Cloudy June

Efter tre år som lead-sångare i ett death metal band är solodebuten väldigt långt ifrån vad artisten sysslat med tidigare. Under förra året fann Cloudy Tik-Tok likt många andra och hennes musik blev viral med över 200 tusen tittare varje dag. Med en riktigt stark katalog redan tror jag att det här är en artist att hålla koll på. Även om riktningen nu mera är pop kan vi höra inslag av det mörker som gömmer sig inom death metal särskilt i texterna och art-worken. Ni hör Kill Your Darling här:

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.