Varför släppa en nyhet när man kan dela med sig av två! Anna Stadling ger oss nya singeln Idag är en ny dag och pasar även på att annonsera ett helt nytt album. Den 13 oktober landar sjätte (!) plattan Långt ifrån ensam. Beredd på det mesta har Anna tagit de visdomar hon lärt sig i livet och omvandlat detta till text på den kommande fullängdaren. Tematiskt kommer plattan skildra olika skeden i livet och Anna vill fånga både vardagens små ögonblick och de större existentiella frågorna genom sina texter. Det aktuella släppet faller helt klart in under den önskan och presenterar en hoppfull innebörd där sångerskan påminner oss om att varje dag är värdefull. Såhär säger artisten själv om singeln.

Favoriter Apple Music

Idag är en ny dag handlar om det liv som blev, som i sig är fantastiskt men som också har lärt mig att vara beredd på det mesta. Jag har försonat mig med tanken att ingen av oss vet hur det blir. Men också att verkligen göra det vackraste vi kan av det som är. Den här låten är såklart till oss alla och med en extra blinkning till våra barn. Dom som överraskar, utmanar och fascinerar oss och som vi genom allt älskar över allt annat.”

Anna Stadling

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011