Drömsk elektronisk pop är vad vi bjuds på i Toronto-baserade popartisten Karisas nya singel Next to you. Tracket för tankarna till bekymmerslösa dagar vid stranden och orangea solnedgångar vid medelhavet. Artisten beskriver släppet som en lättsam anthem som firar kärleken, lycka och livets vackra stunder.

Följ på Apple Music

Ljudbilden är euforisk och blandar 80-talssyntar med ett stänk av EDM och 00-tal för att skapa ett nostalgisk, men ändå nutida sound. Såhär säger artisten själv om släppet:

Vatten och tidvatten fungerar som en metafor för tid och de krav livet ställer på oss att fylla det med meningsfullhet. Next to yo smälter samman känslor och upplevelser relaterade till livet vi lever och kärleken runt omkring oss. Texten och musiken samverkar i harmoni och skapar en ljus låt.

Karisa

Karisa

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.