Fantastiska Troye Sivan släpper sin första låt för året! En hjärtskärande ballad som ser Sivan briljera över en frodig bädd av filmiska synthar. Lever vi för detta? Helt klart. Låten Angel Baby säger artisten är en dröm som förverkligats, visionen överensstämmer med verklighet på ett sätt som är svårt att greppa menar artisten.  

Apple Music Svensk Pop

”’Angel Baby är mitt försök till en bedårande, slagkraftig, episk kärlekssaga som är megapop, gay och en powerballad. Jag tycker vi behöver behövde några fler av dem.”

Troye Sivan

Är det bara jag eller påminner inte top-line och produktion om Berlins Take My Breath Away och även vissa toner i refrängen om Lisa Nilssons Långsamt Farväl? Men nu är jag ute och spekulerar igen. Oavsett är Troye tillbaka i all sin gay-glans och sjunger om ungdomlig kärlek. Här blandas nostalgiska inslag med artistens mjuka behagliga stämma. 

Angel Baby kommer efter Sivans 202 EP In a Dream kanske indikerar detta på att ny musik är påväg? 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.