Fantastiska Troye Sivan släpper sin första låt för året! En hjärtskärande ballad som ser Sivan briljera över en frodig bädd av filmiska synthar. Lever vi för detta? Helt klart. Låten Angel Baby säger artisten är en dröm som förverkligats, visionen överensstämmer med verklighet på ett sätt som är svårt att greppa menar artisten.  

Popmuzik Lover

”’Angel Baby är mitt försök till en bedårande, slagkraftig, episk kärlekssaga som är megapop, gay och en powerballad. Jag tycker vi behöver behövde några fler av dem.”

Troye Sivan

Är det bara jag eller påminner inte top-line och produktion om Berlins Take My Breath Away och även vissa toner i refrängen om Lisa Nilssons Långsamt Farväl? Men nu är jag ute och spekulerar igen. Oavsett är Troye tillbaka i all sin gay-glans och sjunger om ungdomlig kärlek. Här blandas nostalgiska inslag med artistens mjuka behagliga stämma. 

Angel Baby kommer efter Sivans 202 EP In a Dream kanske indikerar detta på att ny musik är påväg? 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.