Den Los Angeles-baserade popartisten Nadia Vaeh släpper Snake Lady! En historia om en femme fatale som påverkade och drev henne vidare i sin resa mot att upptäcka sig själv. Tillsammans med släppet av singeln samarbetade Nadia Vaeh med The Love Yourself Project, en ideell konst- och utbildningsorganisation som tillhandahåller program som främjar självmedvetenhet, självacceptans och självkänsla.

”Jag känner stor sympati med The Love Yourself Project … När vi älskar oss själva är det mindre sannolikt att vi hamnar i ormiga situationer”,

Nadia Vaeh

Låten omfamnas av en förhållandevis mystisk och mörk aura. Nadia beskriver den ormdamen som sjungs om i singeln som antagonisten och en kvinna med en magnetisk aura. Förförd av denna kvinnas ormiga charm blev artisten genast förälskad. Således baserat singeln på en verklig upplevelse och skildrar viktiga frågor kring sexualitet.

”Jag befann mig på en mycket sårbar plats i mitt liv, och hon utnyttjade det. Trots allt detta gav hon mig något tillbaka eftersom jag nu kunde utforska mer av min sexualitet och pressades ännu längre och djupare in i min resa som artist och tillbaka in i min hud. ” 

Nadia Vaeh

Som förespråkare för att uttrycka den man är uppmuntrar och delar Vaeh ofta sin resa med sina fans. Nya singel Snake Lady är inget undantag och tar oss steget längre Nadias resa. Med sitt levande beat och iögonfallande melodi lyfter faktiskt den här låten lyssnarens humör och tar med oss på en förförisk musikalisk resa. Men en explosiv och dansbar produktion kommer låten alldeles perfekt till Halloween. För lika mycket som låten bär på ett viktigt budskap uppmanar artisten till att våga släppa loss till musiken.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply