Den Los Angeles-baserade popartisten Nadia Vaeh släpper Snake Lady! En historia om en femme fatale som påverkade och drev henne vidare i sin resa mot att upptäcka sig själv. Tillsammans med släppet av singeln samarbetade Nadia Vaeh med The Love Yourself Project, en ideell konst- och utbildningsorganisation som tillhandahåller program som främjar självmedvetenhet, självacceptans och självkänsla.

Svensk Pop Apple Music

”Jag känner stor sympati med The Love Yourself Project … När vi älskar oss själva är det mindre sannolikt att vi hamnar i ormiga situationer”,

Nadia Vaeh

Låten omfamnas av en förhållandevis mystisk och mörk aura. Nadia beskriver den ormdamen som sjungs om i singeln som antagonisten och en kvinna med en magnetisk aura. Förförd av denna kvinnas ormiga charm blev artisten genast förälskad. Således baserat singeln på en verklig upplevelse och skildrar viktiga frågor kring sexualitet.

”Jag befann mig på en mycket sårbar plats i mitt liv, och hon utnyttjade det. Trots allt detta gav hon mig något tillbaka eftersom jag nu kunde utforska mer av min sexualitet och pressades ännu längre och djupare in i min resa som artist och tillbaka in i min hud. ” 

Nadia Vaeh

Som förespråkare för att uttrycka den man är uppmuntrar och delar Vaeh ofta sin resa med sina fans. Nya singel Snake Lady är inget undantag och tar oss steget längre Nadias resa. Med sitt levande beat och iögonfallande melodi lyfter faktiskt den här låten lyssnarens humör och tar med oss på en förförisk musikalisk resa. Men en explosiv och dansbar produktion kommer låten alldeles perfekt till Halloween. För lika mycket som låten bär på ett viktigt budskap uppmanar artisten till att våga släppa loss till musiken.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011