Minns du Joe Mcelderry?
Han vann brittiska X-Factor 2009 och sedan Popstar to Operastar 2011 samt The Jump 2014. Så det mesta helylle-killen rör vid blir till en vinst för honom.

Popmuzik Podcast

Nu är han aktuell med kanske den mest tydliga pride-låten (som inte är en pride-låt) för i år: L.O.V.E, sångarens första singel sedan 2021. En ganska härlig musikal-poplåt om att du duger som du är och att alla ska få vara vem de är. Fint och upplyftande tema med fläskig refräng.
Extra plus för textraden ”be fabulous and free”.

I videon får vi se Joe och några ungdomar uppleva den brittiska, mulna sommaren på de strand när de dansar och sjunger.

L.O.V.E ’är skriven av sångaren tillsammans med Andrew Murray och Helen Boulding.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.