The Scarlet Opera har under senaste året blivit lite av en favoritgrupp för mig. Med sina singlar och EP:n Comedy har de fyllt upp en plats i mitt hjärta som Scissor Sisters lämnade när de försvann.

Covered PSB

Nu har de släppt en performance video till låten I’ve been waiting for you från EP:n och det är självklart en lysande låt. Ser så fram emot att gruppen kommer till Sverige – även om det säkert bara blir Stockholm. För vi behöver mer camp pop i våra liv och The Scarlet Opera ger oss just det.

Om du vill uppleva fler performance-videor så har bandet spelat in sådana för den lysande Alive samt Riot också.

The Scarlet Opera

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011