Conchita Wurst är tillbaka i bloggen!
Denna gång tar artisten med oss ut på dansgolvet på singeln Call me up.

POPMUZIK LOVER 2

Med en produktion som doftar Hi-NRG får beatet och energin i låten verkligen igång dansgenerna i kroppen. Det är lekfullt, förföriskt och läckert, samtidigt som det är en perfekt låt för den som känner att ensam är starkast.

”Vårt samhälle lär oss hela tiden att vi bara kan vara lyckliga och kompletta genom att vara med en annan person. På grund av den idén har jag gjort att mitt personliga välbefinnande alltför ofta beror på andras beslut eller deras krav på erkännande. Under den här låten frågar jag mig själv ”Behöver jag någon att vara någon?” och kommer sedan till slutsatsen att det är dags att släppa det här konceptet, för jag är perfekt och komplett på egen hand.”

I den underhållande videon av André Karsai ser vi Conchita som psykolog och patient i ett virrvarr av kameraåkningar och murrig färgton. Underbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011