Conchita Wurst är tillbaka i bloggen!
Denna gång tar artisten med oss ut på dansgolvet på singeln Call me up.

Nordiska Favoriter

Med en produktion som doftar Hi-NRG får beatet och energin i låten verkligen igång dansgenerna i kroppen. Det är lekfullt, förföriskt och läckert, samtidigt som det är en perfekt låt för den som känner att ensam är starkast.

”Vårt samhälle lär oss hela tiden att vi bara kan vara lyckliga och kompletta genom att vara med en annan person. På grund av den idén har jag gjort att mitt personliga välbefinnande alltför ofta beror på andras beslut eller deras krav på erkännande. Under den här låten frågar jag mig själv ”Behöver jag någon att vara någon?” och kommer sedan till slutsatsen att det är dags att släppa det här konceptet, för jag är perfekt och komplett på egen hand.”

I den underhållande videon av André Karsai ser vi Conchita som psykolog och patient i ett virrvarr av kameraåkningar och murrig färgton. Underbart!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.