Windows! Det enda jag ser är Windows datorer eller lite Explorer och tidigt 00-tal också i och för sig. Australiensiska CXLOE vänder upp och ner på mörk pop med en kristallklar stämma och sylvass penna mot papperet. I nya låten Soft Rock sjunger hon om ett tidigare förhållande och i tillhörande video får vi massa nostalgiska tillbakablickar. Internet Explorer-fönster öppnar sig till oändlighet med bilder poppar upp och kompletterar låttexten. 

Apple Music Svensk Pop

Soft Rock är en ode till början av 2000-talet: Kelly Clarkson, iPods, låga jeans och Paramore. Låten handlar om din första sorg, där du desperat vill göra något upproriskt för att lindra smärtan men du är verkligen för mjuk för att göra någonting och bara patetiskt hjärtekrossad. Låten berättar om mitt försök att arbeta mig igenom ett uppbrott. Sätta på mjuk rockmusik, färga mitt hår, piercing i näsan och varannan klyscha. Det är en fasad och en front som jag sätter på för att övertyga mig själv om att jag är stark och helt över att vara hjärtkrossad.”

CXLOE

Denna lovande artist har redan hyllats av Billboard, VOGUE och Rolling Stone. Hennes sound vandrar mellan alternativt och elektroniskt, men med en unik popkänsla för att skapa ett egna sound i det kommersiella gränslandet. Med en tydlig musikalisk estetik och komplexa och mörka texter ramas CXLOE konstnärskap in perfekt. Ni hör och ser den lysande nya singeln Soft Rock här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.