Sångerskan Sarah Brightman har spelat in ledmotivet till mobilspelet Love and Deepspace, som släpps den 18:e Januari och som då även är titeln på själva låten.

POPMUZIK LOVER 2

I klassisk Brightman-stil får vi en vacker och emotionell låt om kärlek. Ett tema och låt som med andra ord går hand i hand med själva spelets tema. Låten i sig går från en avskalad inledning med pianot och sångerskans röst, till mer pampigt för att sedan sluta sig i det vackra igen.
För er som uppskattar Brightmans röst och låtar, kommer ni inte att bli besvikna på detta ledmotiv. Lyssna och njut här i bloggen.

För den som gillar intervjuer, så berättar Sarah Brightman mer om arbetet med låten i videon här nedan:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011