Med lite självdistans presenterar artisten KRYSTOF med gena ord ”ännu en kärlekslåt” när Want You To Know släpps. Här talar artisten till just den där speciella personen att oavsett vad som händer så jag alltid din rygg och låter dig aldrig falla. 

Skicka in din musik

Det här är en speciell låt för min karriär för första gången någonsin kände jag mig säker på att få fans att känna hur min röst kommer beröra dem innerligt. Baserat på ett gitarrriff och ett catchy beat kommer lyssnare att drivas in i en samtida ballad med en upplyftande struktur som jag hoppas kommer att få alla att lyssna på den om och om igen. 

KRYSTOF

Helt klart charmig och faktiskt riktigt catchy får vi här en pop-låt driven av akustisk gitarr och starkt melodispråk. Det känns som artisten hittat en fin avvägning mellan pop, R&B och akustiska inslag. Kanske blir detta låten som sätter KRYSTOF på kartan. Det känns i alla fall som den är en potentiell radiohit. 

Som självutnämnd VD över att övertänka är denna 19 årig österrikare någon som älskar att uttrycka sig genom sång och låtskriveri. Uppvuxen i en otroligt musikalisk familj har han alltid vetat att det är just musiken som är fokus att lyckas med i livet. Efter att ha postat en hel del låtar på YouTube och Spotify KRYSTOF nyligen upptäckt av ett större bolag som signade honom på stört. Vi säger lycka till och lyssnar in nya Want You To Know. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011