Med lite självdistans presenterar artisten KRYSTOF med gena ord ”ännu en kärlekslåt” när Want You To Know släpps. Här talar artisten till just den där speciella personen att oavsett vad som händer så jag alltid din rygg och låter dig aldrig falla. 

Apple Music Svensk Pop

Det här är en speciell låt för min karriär för första gången någonsin kände jag mig säker på att få fans att känna hur min röst kommer beröra dem innerligt. Baserat på ett gitarrriff och ett catchy beat kommer lyssnare att drivas in i en samtida ballad med en upplyftande struktur som jag hoppas kommer att få alla att lyssna på den om och om igen. 

KRYSTOF

Helt klart charmig och faktiskt riktigt catchy får vi här en pop-låt driven av akustisk gitarr och starkt melodispråk. Det känns som artisten hittat en fin avvägning mellan pop, R&B och akustiska inslag. Kanske blir detta låten som sätter KRYSTOF på kartan. Det känns i alla fall som den är en potentiell radiohit. 

Som självutnämnd VD över att övertänka är denna 19 årig österrikare någon som älskar att uttrycka sig genom sång och låtskriveri. Uppvuxen i en otroligt musikalisk familj har han alltid vetat att det är just musiken som är fokus att lyckas med i livet. Efter att ha postat en hel del låtar på YouTube och Spotify KRYSTOF nyligen upptäckt av ett större bolag som signade honom på stört. Vi säger lycka till och lyssnar in nya Want You To Know. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.