Skolan startar igen och Haiden är här för att lära alla hur man avslutar en storartad sommar full av låtsläpp med en stor jäkla smäll. Med inspiration från indie, punk och en hel del pop får vi i nya singeln Welcome Home en given hit som kidsen kommer spela högt i lurarna kan jag lova. 

Popmuzik Podcast

”Den här låten gjorde faktiskt min flickvän förbannad när hon först hörde den. Men jag, som inte insåg hur hon verkligen kände till förslaget om långdistans skrev den här låten för att bättre förstå positionen hon befann sig i. Hur skulle jag kunna säga att jag saknade henne när det var min idé att bo 2 000 mil från varandra? Även med de verkliga problemen som ledde till dessa omständigheter måste jag erkänna att det fortfarande är en stor fråga. ”

Haiden

Låten serveras med ett stort mått iskall ironi och sägs vara den mest personliga han någonsin skrivit. Texten är hämtad direkt från konversationer som artisten och hans flickvän hade om att hålla ihop medan de prövade långdistans. Produktionen bygger på en cool gitarrslinga som därefter byggts på med snygga inslag av rocktrummor, elgitarrer och massa körer. Wow säger jag! Ett helt nytt uttryck för Haiden som vi skrivit flitigt om här i bloggen det senaste. Känns som att punk-rock soundet helt klart är tillbaka och artisten gör det på samma briljanta nivå som Olivia Rodrigo. Ni hör den självklara hiten Welcome Home här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011