Det är bara att springa ut på dansgolvet nu när Dannii Minogue samarbetar med Autone för att ge oss singeln Thinking ’bout us. En härlig dans-poplåt som garanterat kommer få fans av sångerskan och alla som älskar de där dansanta poplåtarna att gå igång extra hårt. För här får vi en garanterad hit för det mer poppiga dansgolvet.

Popmuzik Podcast

Visst, det blir något repetitiv efter ett tag i refrängen, men det är väl priset vi behöver betala för att låten på riktigt ska sätta sig på hjärnan och få oss att sjunga med redan efter första lyssningen.
Jag tyckte i alla fall att den var ganska härlig och en kul frisk fläkt en grå Februaridag som denna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011