Skrivet, lirat, inspelat, sjunget och producerat av artisten Jake Huffman är nya singeln Just a Little More del av en större EP som kommer ut senare i höst. Låten skildrar en historia från hans 20-åriga jag när han blev kär i för första gången. Och just den kärleken var till hans band och musiken. När artisten talar om singeln säger han att det känns som upprättelse för alla år av hårt slit och felaktiga beslut. Helt sant, låten är nostalgisk och pratar om handlingar som borde gjorts annorlunda, men bär ändå på något upplyftande och insiktsfullt. Nästan som att, jag kan bättre nu än då. 

Uppvuxen på scenen har Jake Huffman rest från kust till kust med rockbandet McLovins. Efter år i bandet med mängder av festivalspelningar och framgångsrika samarbeten växte en önskan att starta något eget fram. Detta resulterade i 2019 års solodebut, men närheten till musiken var inte tillräcklig. Därför tog artisten steget att helt och hållet producera och spela in sin musik. Som multiinstrumentalist, sångare och år i studion var inte övergången så långt borta. 

Just a Little More är en explosionsartad pop-rock låt med akustiska drivna verser och stora refränger. Helt klart lite rock and roll men också väldigt mycket pop som påminner om Tom Petty och ibland även Imagine Dragons

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply