Från punk-rock till pop. Ändå inte alltför långt borta, den övergången ämnar i alla fall Mat Hannah göra med singeln Unlucky. Med ena foten kvar i att vara lead-sångare för det Kanadensiska bandet Little Cities ger sig nu Mat ut på ett äventyr som soloartist. I höst kommer en EP och nya singeln sätter tonnen för vad som komma skall. Här sjunger artisten ärligt och öppet om att försöka hitta mening när man befinner sig i ett stadie av melankoli. Artisten menar att även om man är längst nere på botten och det känns som hela världen är emot en, så finns det alltid ljus i slutet av tunneln. 

DOLBY ATMOS

Till viss del kan man absolut höra att det finns punk-referenser i Unlucky, men allt är så snyggt paketerat och ljudbilden andas lyx så det blir helt enkelt pop med en twist. Något som definitivt får Mat Hannah att sticka ut. Singeln börjar med en akustisk gitarr men växer till sig med organiska live-trummor och elgitarrer i refrängen. Hooken är omedelbar och väldigt catchy, kanske inte så konstigt med tanke på att artisten har stor erfarenhet av låtskriveri. 

Med en oemotståndlig energi-fylld produktion får vi debutlåten Unlucky från pop-artisten Mat Hannah. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011