Efter 17 sorger och bedrövelser släppte så Malmöbandet Nordic Sad med Victor Hanning i spetsen debutsingeln Here to survive i Oktober.
Nu är det dags för bandet att släppa EP:n Unity. Fem låtar blir det allt som allt, där svärtan ligger som en tung filt över produktionen. Det är dramatiskt, elektroniskt och samtidigt lite indierockigt. Snygga arrangemang och melodier gör låtarna väldigt tilltalande för min del. En bra start för en spännande grupp, skulle jag säga.

Svensk Pop

Jag kontaktade Victor över zoom för en intervju där vi pratar om ABBAs betydelse för gruppnamnet, demoner, omslag och hur EP-titeln kom till.

Följ Nordic Sad på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.