Efter 17 sorger och bedrövelser släppte så Malmöbandet Nordic Sad med Victor Hanning i spetsen debutsingeln Here to survive i Oktober.
Nu är det dags för bandet att släppa EP:n Unity. Fem låtar blir det allt som allt, där svärtan ligger som en tung filt över produktionen. Det är dramatiskt, elektroniskt och samtidigt lite indierockigt. Snygga arrangemang och melodier gör låtarna väldigt tilltalande för min del. En bra start för en spännande grupp, skulle jag säga.

Svensk Pop Apple Music

Jag kontaktade Victor över zoom för en intervju där vi pratar om ABBAs betydelse för gruppnamnet, demoner, omslag och hur EP-titeln kom till.

Följ Nordic Sad på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011