Sommaren nalkas och vad passar då bättre än ljuv indiepop med nostalgiska inslag. På singeln En sommar längre fram målar Melina Borglowe upp sommarstället hon spenderade årets varmare månader på som barn. Till akustisk produktion och vispop-estetik skänker låten tröst och hopp om att varje sommar ger chansen till nya oförglömliga minnen. En viktig påminnelse i en tid där vi ibland stirrar oss blinda på perfektion.

Favoriter Apple Music

Artistens röst passar som handen i handsken för den här typen av rå och simplistisk ljudbild. Textförfattandet träffar djupt och sättet sångerskan bär historien framåt med sin inlevelse är vad som gör En sommar längre fram till den starka lyssning den är.

Melina Borglowe

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.